Om oss

WV Vent grundades av NV Vent och Wessman Energi & Brunnsborrning med det huvudsakliga syftet att få energieffektivare ventilationslösningar till Skandinavien. I samarbete med Edmonds, världsledande inom vinddrivna och hybrida ventilationsprodukter har vi importerat en rad produkter till Skandinavien som inte bara sparar pengar, utan som också kommer att förbättra din hemmiljö, allt med liten eller ingen påverkan på miljön.

Edmonds har forskat om och tillverkat ventilationsprodukter i över 75 år. Under denna tid har de sålt sina Australientillverkade produkter över hela världen, och byggt upp en omfattande teknisk expertis. Uppbackade av sina egna och oberoende tester utgör de stark konkurrens till alla liknande företag runt om i världen. Nu äntligen med hjälp av NV Vent finns denna innovativa teknik även här i Skandinavien. Här på WV Vent är vi stolta att över att kunna leverera dig den bästa tekniken, med liten eller ingen påverkan på vår miljö -du sparar både pengar och vår planet.

Samarbetspartners

NV Vent

Efter att ha arbetat i Sverige i fyra år som värmepumpsinstallatör och elektriker såg Nicholas Veloutsos ett behov på den svenska marknaden. Nicholas kommer ursprungligen från Australien och har arbetat med Edmonds produkter under många år i sitt hemland. Han hade distribuerat produkterna för kommersiellt bruk i ett år när han nu beslutade att det är dags att göra dem tillgängliga för allmänheten.

Wessman Energi & Brunnsborrning

Per Wessman har under de senaste åtta åren drivit sitt borrningsföretag så framgångsrikt att Wessman Energi & Brunnsborring anses vara i framkant i branschen och en ledare bland konkurrenterna.

Edmonds

Edmonds bildades 1934 av en ung ingenjör vid namn Neville Edmonds. Han ritade en av de första vinddrivna fläktarna och har vuxit från klarhet till klarhet sedan dess. Med flera patent, inklusive världens första hybrid-fläkt står de som världsledande inom branschen.